top of page

MVP: Розалин Пенчев: Започваме да намираме нашия синхрон

Чувствахме се длъжни да зарадваме уникалната ни публика, коментира нашият волейболист

В първото си домакинство за сезона Хебър победи ЦСКА с 3:0, в мач от втори кръг на ефбет Супер Волей. С този успех волейболистите ни вече са с две чисти победи и излязоха начело на временното класиране в елита.


Розалин Пенчев бе най-резултатен за успеха на нашия тим с 22 точки. Той бе избран и за най-полезен състезател - MV Pна мача.

„Не очаквах победата да дойде в три гейма. ЦСКА имат има добър начален удар, но при нас също сервиса бе най-силното ни оръжие. Блокадата също даваше резултат. Натискахме, играхме силно, защото имаме уникална публика. Чувствахме се длъжни да я зарадваме с успех.“

„Започнахме да намираме нашия синхрон. Всеки ден изграждаме все по-добра връзка помежду ни, особено с разпределителя ни. В защита сме по-добри от преди, което отдавам на треньора и неговата работа с нас.“

„Феновете ни дадоха криле. Днес е перфектният пример за причината, поради която се прибрах в България – да играя пред невероятна публика и близки приятели. Те дават страхотен стимул на състезател като мен да покаже най-доброто", коментира Розалин Пенчев след успеха.


Смело напред!

bottom of page