top of page

MVP Николай Николов: Посвещавам победата на Мартин Симеонов

Даваме най-доброто с хората, с които разполагаме, заяви централният блокировач на Хебър

Хебър (Пазарджик) надигра Берое 2016 (Стара Загора) с 3:1 гейма, в мач от 21-ви кръг на efbet Супер Волей. За Най-полезен играч MVP бе избран централният блокировач на шампионите Николай Николов. Той говори след мача:


“Усмихвам се, но не ми е смешно в момента. За съжаление, изгубихме пореден състазател. Надявам се Мартин Симеонов да е добре, посвещавам тази победа на него, без него сме обезкървени.“

„Имаме 4-5 контузени играчи, поради тази причина имаме и странен тренировъчен процес. Надявам се да съберем сили в такава ситуация и такава формация, да си свършим работата в залата, да се опазим от контузии - в последния един месец имаме постоянно “паднали в боя”. Няма да се получи нищо добро, ако продължаваме все така, но това са моменти, през които трябва да минем. Днес се случва на нас, утре на други."


„Нямаме право да се оплакваме, даваме най-доброто от себе си и с хората, с които разполагаме, се опитваме да сме боеспособен отбор. Надявам се да успеем в плейофите. Днес се видя, че заради създалата се ситуация с контузиите, играхме един много шаблонен волейбол, който опонентът успяваше да разгадае. Може би опитът наистина изигра роля тук, ако беше по-зелен отбор, може би нямаше да се справим. Благодаря на всички състезатели.”

Comments


bottom of page