top of page

ВК Хебър започва сезона с двубой срещу Монтана Волей

Този петък, 19-и октомври, мъжкият представителен отбор на ВК Хебър посреща едни от преките си съперници в Суперлигата - Монтана Волей за първия си официален двубой от новия сезон. Мачът ще се проведе от 18:30 часа в спортна зала „Васил Левски”, а входът и този сезон ще бъде свободен.

През изминалия сезон Хебър и Монтана изиграха едни от най-интересни мачове помежду си, разменяйки си по една победа - 3:2 за Хебър в Пазарджик и 3:1 за Монтана в северозападния град.

Селекцията на Хебър излиза срещу силния отбор на Монтана пределно мотивирана да пренесе добрите игри от предсезонната подготовка и в официалните мачове от родното ни първенство. Старши треньорът Атанас Петров сподели: “В Хебър се стремим през всеки сезон да надграждаме постигнатото. Рано е да се каже още кои ще са водещите претенденти, тъй като сезонът все още не е започнал и трябва да видим какво ще покаже всеки отбор, но ние ще си следваме целите. Както винаги, подкрепата на пазарджишката публика ще бъде важен фактор в домакинските ни мачове.”

ВК Хебър - Монтана Волей

Спортна зала “Васил Левски”

19-и октомври (петък) 

18:30 часа, вход свободен. 

  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2016 Copyright by HEBAR VOLLEY

СМЕЛО НАПРЕД!

bottom of page