top of page

Якопо Масари: Пътят ни е само напред, знаем къде искаме да стигнем

Плейофите сами по себе си са първенство, коментира посрещачът на Хебър

Шампионите от Хебър (Пазарджик) отбелязаха отличен старт в плейофите на efbet Супер Волей, след като победиха като домакин Берое 2016 (Стара Загора) с 3:0, в първия мач между двата тима в зала „Васил Левски“.

Посрещачът Якопо Масари, който бе и най-резултатен с 14 точки за победата, говори след успеха:

"Знаехме потенциала на Берое, опитахме се да влезем в тази четвъртфинална серия с различно отношение от това, което имахме в някои мачове през годината, както технически, така и психологически. Мисля, че нивото ни на сайдаут беше добро, имахме добра защита и използвахме възможностите си за пробив."

"Плейофите сами по себе си са първенство. В началото бяхме притиснати и допуснахме доста грешки, от които Берое се възползва и взе превес. Обаче проявихме търпение и се върнахме на нашето си ниво в края на гейма."


"Всеки мач има своя собствена история, не мисля, че можеше да се развие по различен начин. Давам си сметка какво направихме, за да спечелим и какво трябва да направим по-добре, за да нямаме проблеми във втория мач при гостуването в Стара Загора."

"Вторият мач ще бъде труден - видяхме и в предпоследния мач от първенството, но пътят ни е само напред и знаем къде искаме да стигнем", завърши Масари.

Commentaires


bottom of page