top of page

Якопо Масари: Започва най-важната част от първенството и трябва да сме готови

Успяхме да поддържаме добро ниво през целия мач, заявява посрещачът на Хебър, който бе отличен за MVP


Шампионите от Хебър (Пазарджик) записаха 12-а победа в efbet Супер Волей, след като надиграха Добруджа 07 (Добрич) с 3:0 гейма в мач от 18-и кръг на първенството. Така тимът се върна в топ 3 на елита. Италианският посрещач Якопо Масари изигра силен мач, като се разписа с 14 точки и бе отличен за MVP на срещата. Той заяви след успеха, че тимът е поддържал добро ниво през целия двубой."Искахме да спечелим, за да рестартираме след загубите. В първия мач срещу Добруджа беше трудно, затова се опитахме веднага да наложим волята си с добра игра, за да не се повтори същото. Мисля, че нашият сервис беше решаващ, а също и владеенето на ситуации с висока топка. Успяхме да поддържаме добро ниво през целия мач."


За отличието за MVP: "Не отдавам голямо значение на тези награди - важен е резултатът на отбора - да победим, това е първата цел. Опитвам се постоянно да се подобрявам, защото след месец започва най-важната част от първенството и трябва да сме готови. В първия мач срещу Добруджа не бяхме интерпретирали играта по най-добрия начин, особено от гледна точка на агресия и начален удар, така че те бяха натрупали увереност, този път успяхме да спрем темпото им от самото начало."

"Вярно е, че загубихме важни мачове, съперниците бяха по-добри, но има и много наши недостатъци. Не зависи само от тях, но до голяма степен и от нас, ние трябва да растем, за да поддържаме по-високо ниво", завърши Масари.

Comments


bottom of page