top of page

Шоу за феновете и много изненади преди домакинската битка за титлата битка между Хебър и Нефтохимик

Тв-звезда ще приготвя вкусотии пред зала „Васил Левски“, много игри и забавления за публиката ще вдигнат градуса на емоциите преди началото на двубоя за титлата

Волейболистите на Хебър приемат Нефтохимик в трети мач от финалния плейоф на еfbet Супер Волей. Срещата е на 29 април (събота) от 18:30 ч. в спортна зала “Васил Левски”. Традиционно входът за всички мачове на Хебър е свободен, като и в спорът за титлата това ще бъде спазено.


Двубоят е от изключителна важност за шампионите. След изоставането си в серията, на свой терен и с подкрепата на публиката, те излизат за победа и връщане в играта.

Предстоящият сблъсъкът се радва на изключителен интерес, като се очаква залата да се „пука по шевовете“. За да се получи още по-голям волейболен празник, от ВК Хебър организират и подобаващо шоу за своите привърженици, както и за всички приятели на волейбола.


Началото на атракциите ще е в 16:00 часа пред зала „Васил Левски“.


Пред спортното съоръжение ще се подвизава победителят от готварското реалити-предаване Hell’s Kitchen – Реджеп. ТВ-звездата ще прави страхотни бургери и паста, а после ще бъде по трибуните да дере гърло за любимия отбор.


Същевременно много игри и забавления очакват гостите на мача, като ще вдигнат градуса на емоциите. Те също ще стартират в 16:00 часа. Прогнозите са за слънчево време, като всички присъстващи ще могат да се насладят на приятни преживявания преди старта на волейболната битка.
Вратите на залата ще бъдат отворени в 17:00 часа, като от клуба призовават феновете да дойдат по-рано, за да успеят да заемат своите места.


„Вие, нашите фенове, заслужавате всичко това .Нека утре заедно направим един страхотен волейболен празник!

Смело напред!

Comments


bottom of page