top of page

Шампионската титла на България е единствената цел пред Хебър

“Спечелването на шампионската титла в efbet Супер Волей е единствената и основна цел пред Хебър”, заяви президентът на клуба Александър Иванов.

"Тигрите", които триумфираха със златните медали в първенство на елита през последните два сезона, натрупаха пет поражения до момента. Те заемат трето място във временното класиране, шест кръга преди края на редовния сезон.


"Никога не е приятно, когато губим и то в поредни срещи. Посрещнахме смирено това. Сега е нормално да има напрежение и да сме притиснати до стената. Надявам се да излезем от това положение. Целта ни е да станем шампиони. Преследва ни малшанс и дано успеем да се измъкнем. Имахме проблеми, но не са от физическо естество. Когато достигнем до връх, има и спадове. Дано загубите не ни стават практика. Тези неща ни карат да растем като клуб", заяви Александър Иванов на среща с медиите в Пресклуб България, на която Хебър бе награден за Отбор №1 на месец януари.


"Провал ще бъде да не станем шампиони. Щеше да е провал и ако не бяхме спечелили Купа България. Трябва да създаваме манталитет. Той се гради именно само с победи. Само това са ни целите", допълни още Александър Иванов.
Comments


bottom of page