top of page

Шампионите към феновете: Нека заедно покажем непримиримост и воля за обрат!

Кога, ако не сега? Кои, ако не ние?, написаха от ВК Хебър, като призовават вярната си публика за подкрепа.

Да победиш пред собствена публика е страхотно, но да направиш обрат в труден момент и то след изоставане във финалната серия за титлата – това е вече е характер и силна воля. Именно към това се стремят волейболистите на Хебър, които са мотивирани да покажат шампионския си дух на свой терен.Във финалния плейоф се играе до три успеха от пет мача. След две срещи в Бургас, спорът се мести в Пазарджик, като само след броени часове предстои нов титаничен сблъсък.


„Тигрите“ приемат Нефтохимик 2010 в трети мач между двата тима от серията. Двубоят е на 29 април (събота) от 18:30 часа в зала „Васил Левски“. При успех на домакините серията ще продължи с четвърти двубой на 30, април на същото място отново от 18:30 часа. При равенство ще има пети решителен двубой, който е на 2 май в Бургас.

И ако в зала „Младост“ в морския град бе врящ котел за първи път от много години, то в Пазарджик се очаква огнен ад. Традиционно е залата пълна, а сега очакванията са тя да се пука по шевовете. Там е една от най-активните и страхотни волейболни публики у нас, която е давала и дава криле на своите любимци.


Феновете, както и всички в местната общественост вярват, че състезателите на Хебър е са способни да доведат развоя да пети решителен мач. Самите волейболисти пък неведнъж са демонстрирали, че опрени до стената се събират и правят чудеса от храброст. Видя се в Шампионска лига, показаха го и на финала на Купа България, която спечелиха след обрат с 0:2 до победа с 3:2.Сега шампионите излизат на свой терен за нова нагледна демонстрация своя шампионски дух и манталитет. От ВК Хебър отправиха призив към феновете да извървят трудния път към обрата заедно:


„В събота е денят в който ще покажем на България, че Хебър има най-великата публика и никога не се предава! Всички в залата!“


Смело напред!

Comments


bottom of page