top of page

Хебър с уникален жест в Шампионска лига!

Хебър ще играе със специален екип в подкрепа на 4-годишния Наско от Пазарджик в утрешния си мач от груповата фаза на Шампионска лига срещу полския Aluron CMC Warta Zawiercie . Хебър получи официално разрешение от Европейската конфедерация по волейбол да постави на екипа си логото на инициативата “С любов за Наско” за мача.


“Пазарджик е нашият град, нашият дом и за нас е изключително важно да заставаме зад каузите, които ни обединяват като общност. Хебър застана зад кампанията за Наско още в началото. Това не е първата инициатива, в която се включваме, но със сигурност е една от най-смислените. Затова и жестът, който правим е от такъв мащаб.


Малцина са наясно колко усилие коства да поставиш нещо различно на официалния си екип за мач от европейските клубни турнири, но Наско го заслужава!” - сподели президентът на отбора Александър Иванов.


Наско е роден със съдово-венозна малформация зад дясното ухо. Необходимо е продължително лечение и две операции, които не се извършват в България. Клиника European Vascular Anomalies е отправила първоначална оферта от 50 000 евро, която е непосилна за семейството.

ДАРИТЕЛСКИ СМЕТКИ

ТИТУЛЯР: АТАНАС АНГЕЛОВ ВЪТЕВ

Банка: ДСК

IBAN BG71STSA93000029461786 - BGN

BIC: STSABGSF


IBAN BG05STSA93000029461907 - EUR

BIC: STSABGSF


За допълнителна информация 👉

https://www.facebook.com/profile.php?id=100087678728865

Comentários


bottom of page