top of page

Хебър с отличен старт на сезона

Тигрите победиха категорично Берое като гости


Хебър отбеляза отличен старт в първенството на ефбет Супер Волей. Тимът ни, воден от Алберто Джулиани, победи като гост Берое 2016 с 3:0 (25:17, 25:18, 25:18 ) в мач от първи кръг на шампионата, който се игра в старозагорската зала „Иван Вазов“.

Така нашите момчета се поздравиха с категоричен успех и 3 точки в трудното гостуване. Демонстрираха, че бързо се вдигат от тежки моменти и показаха пълна бойна готовност за началото на сезона.Пълното предимство позволи на Алберто Джулиани да види повечето от състава си в игра,. Хебър излезе с пълна концентрация, и с леки промени, като Илия Петков започна титуляр в центъра. Сервисът бе основното оръжие, с което бе затруднено максимално противниковото посрещане. В допълнение "тигрите" сразиха съперника и с 12 аса! в мача. Разнообразието в организацията на играта бе другия коз и тимът ни имаше водеща роля през цялото време.


Джулио Саби бе най-резултатен за победата на Хебър с 16 точки (5 аса, 1 блок). Той бе избран и за най-полезен състезател в мача. Якопо Масари добави 9 точки за успеха ( 2 аса, 1 блок). Илия Петков завърши с 8 точки ( 3 аса).


В следващия си мач Хебър е домакин на ЦСКА. Двубоят е на 28 октомври от 19:00 часа в зала "Васил Левски".


Смело напред!

Comments


bottom of page