top of page

Хебър сред най-посещаваните отбори в Шампионска лига

Българският волейболен първенец Хебър (Пазарджик) е в ТОП 10 на най-посещаваните отбори в груповата фаза на Шампионска лига!

Това показва статистиката след приключване на надпреварата във всички групи на най-престижния европейски турнир в Европа.

Зад себе си по посещаемост пазарджиклии оставят редица европейски грандове от Италия, Полша и Германия.

За всеки домакински мач от тазгодишното издание на Шампионска лига, зала „Васил Левски“ бе запълнена докрай, като спортното съоръжение дори се оказа тясно за всички желаещи да наблюдават изявите на своите любимци. Множество поддръжници не успяха да намерят място по трибуните, тъй като организаторите спазваха стриктно правила за високо ниво на организация на международни форуми.

Всеки двубой в Пазарджик се превърна в истински празник за цялата спортна общественост в града, а домакините се постараха зрителите да станат свидетели не само на волейбол от високо ниво, но и на истиско шоу.

Въпреки, че Хебър не успя да запише успех през този сезон, интересът към него не спадна. Напротив, феновете оказваха невероятна подкрепа докрай и демонстрираха, че българската публика също е сред най-добрите в Европа.

ВК Хебър благодари на своите подръжници и на всички приятели на волейбола.


Благодарим ви, семейство!

Comments


bottom of page