top of page

Хебър слага в специална витрина 8-та си награда за Отбор на месеца

Президентът на ВК Хебър Александър Иванов се похвали, че вече има специална клубна витрина за спечелените отличия.


Волейболистите от мъжкия отбор на Хебър (Пазарджик) спечелиха приза за Отбор №1 на месец януари в традиционната анкета на Пресклуб България. Признанието на спортните журналисти идва след спечелването на Купа България 2023, което стана факт в края на януари в зала „Васил Левски“. Трофеят от този турнир е четвърти в клубната витрина на пазарджиклии. Общо досега пък пазарджикли са отличени за Отбор на месеца осем пъти от 2019 година досега.


"Благодаря на журналистите, че са ни подкрепили. Винаги и вълнуващо и много хубав момент да присъстваме тук. За нас е много важна тази оценка на спортните журналисти. Имаме вече специална клубна витрина, където са изложени спечелените трофеи. След като се приберем, ще сложим и това отличие там“, коментира президентът на ВК Хебър Александър Иванов.„За Купа България се получи много качествен турнир. Имаше интересни и оспорвани мачове. Включително финалът беше много по-вълнуващ от обикновенно. Надявам се с такива двубои първенството да расте и да се развива. Да има по-качествен волейбол и нарастваща гледаемост. И не на последно място да се получи по-голям спектакъл, защото феновете го заслужават", каза още клубният президент.


"Смея да твърдя, че ние от Хебър допринесохме за повишаването на нивото на шампионата, както и да се получи изключително интересно първенство. Клубовете започнаха да инвестират повече средства, което си личи с привличането на състезателите и евентуалните им възнаграждения. Някои от тях започват да инвестират в извън волейболни проекти, което е показателно за поетия път", допълни Александър Иванов.

Comments


bottom of page