top of page

Хебър прегази Марек за 15-та поредна победа в елита


Хебър (Пазарджик) продължава като истински лидер в Супер Волей при мъжете. Шампионите се наложиха като домакини над Марек Юнион-Ивкони (Дупница) с 3:0 (25:17, 25:16, 25:14) в мач от XVI кръг на елита, който се игра в зала „Васил Левски“.

С това българският първенец записа петнадесета поредна победа и е едноличен лидер на върха с 44 точки. Представителите на Дупница отбелязаха десета загуба, като с шест успеха и 19 точки заемат десета позиция в таблицата.

Домакинският триумф бе реализиран в присъствието на старши-треньора Камило Плачи, който отново се завърна в Пазарджик, след престой в Италия по медицински причини.

"Тигрите" не се затрудниха за поредния си успех в шампионата. Те играха с концентрация, превъзхождаха съперника и буквално го прегазиха, като му дадоха само 47 точки в целия мач.

И в трите гейма пазарджиклии взимаха преднина, поддържаха я докрай и затвориха мача за 61 минути игра. Пълното предимство даде възможност на Камило Плачи да пусне повече играчи в игра и да им даде възможност за изява.

Реализатор за Хебър стана Якопо Масари с 14 точки (1 блок, 1 ас). Виктор Йосифов добави още 12 точки (2 блока, 3 аса) за успеха.

За Марек Цветелин Цветанов бе най-резултатен с 10 точки (1 блок).


コメント


bottom of page