top of page

Хебър отстъпи на Нефтохимик във втория мач в Бургас

Третият двубой от финалната серия е на 29 април в Пазарджик

Волейболистите на Хебър отстъпиха на Нефтохимик с 1:3 (23:25, 20:25, 25:16, 21:25) във втория си мач от гостуването в Бургас във финалната серия на efbet Супер Волей.


Следващият двубой е на 29 април (събота) в зала "Васил Левски" в Пазарджик. Играе се до три победи от пет мача. При успех на Хебър четвъртата среща между двата тима ще се проведе на 30 април (неделя) отново в Пазарджик. При достигане до пети решителен двубой, той ще се играе на 2 май в зала „Младост“ в Бургас.

Подобно на първата среща и този двубой продължи повече от два часа. Отново имаше сблъсък с пълна сила и противопоставяне между два равностойни отбора.


Драматичната загуба в първия мач даде своя отпечатък на Хебър. Гостите нямаха и ден. В първите два гейма по-голямата част от елементите не се получаваха. Имаше много лични грешки и проблеми в посрещане.

В третата част "тигрите" се отърсиха от сковаността, показаха друго лице и я спечелиха категорично, като останаха в мача.

За съжаление този възход не бе запазен. Четвъртият гейм започна добре, играта вървеше равностойно, но в средата отново се получи пропукване. Нефтохимик взе преднина и се откъсна. Пазарджиклии опитаха отново да се върнат, но не успяха. Домакините наложиха волята си за крайното 3:1.


Най-резултатен за Хебър бе Джулио Саби, който завърши с 16 точки (3 аса). Виктор Йосифов реализира 10 точки реализира Виктор Йосифов (2 аса, 4 блокади).
Comments


bottom of page