top of page

Трифон Лапков: Събрахме се и играхме като отбор

Запазихме концентрация и надиграхме Добруджа във всички елементи, заявява диагоналът на Хебър


Хебър надира категорично като домакин Добруджа 07 (Добрич) с 3:0 гейма, в мач от 18-и кръг и записа дванадесета победа в efbet Супер Волей. Успехът върна шампионите в тройката на елита. Трифон Лапков бе с основен принос за победата на Хебър, като завърши с 10 точки (1 ас, 1 блок). Диагоналът на шампионите заяви след мача, че отборът е показал добър волейбол и постоянство.

„Въпреки резултата, двубоят не беше лесен, от гледна точка на това, че загубихме няколко мача срещу преки конкуренти. Радвам се, че съумяхме да се съберем и да играем като отбор. Смятам, че показахме добър волейбол, изчистен от грешки и бяхме постоянни. Запазихме концентрация през целия мач и смятам, че надиграхме отбора на Добруджа във всички елемнти. Надявам се да продължим по този начин и от тук до началото на плейофите само да надграждаме, за да се подготвим по най -добрия начин.“


„В следващия кръг ни предстои гостуване на Черно море. Отборът на Варна се представя нелошо през този сезон, най- вече при домакинствата си, така че този мач също няма да бъде лесен. Смятам, че ако не ги подценим и запазим отборната игра от днес, както и успеем да изчистим още някой неточности в играта ни, ще се поздравим с успех“.


Comments


bottom of page