top of page

Теодор Салпаров: Потенциалът ни е голям

С много работа всичко се оправя, категоричен е либерото на Хебър


Волейболиститe ни отстъпиха на Монтана с 2:3 след здрава битка, в мач от пети кръг на ефбет Супер Волей. Тимът ни претърпя първо поражение, но запазва водачество във временното класиране с 13 точки ( 4 победи, 1 загуба).

Либерото ни Теодор Салпаров: заяви, че никой не си е правил илюзии за лесно гостуване в Монтана, но, тимът има голям потенциал и с много работа всичко се оправя.

“Съперникът съумя да играе по-добре срещу атаката ни. Нашата ефективност в зона 4 падна. В Монтана се играе тежко, знаем го. Не сме си помисляли, че можем да затворим в лесно в три гейма. Може да похвалим Християн Димитров, който направи страхотен мач в отсъствието на Джулио Саби. Браво на това младо момче. Браво и на Дани Пеев за смените, както и на Денислав Бърдаров за отличното включване! Много се радвам за него, както и за всички млади момчета - както и в Левски, защото това е бъдещето на националния ни отбор. Надявам се да успеем да изчистим нещата при нас, потенциалът ни е голям. С много работа всичко се оправя.

Мачът с Разлог е отложен, така че се концентрираме върху двубоя с поляците. Тежко гостуване ни предстои за Купата на ЦЕВ. Според мен полското първенство е най-силно след италианското. Ще се подготвим максимално добре и физически, и технически. Ако имаме шансове, се надявам да ги използваме.”

Comments


bottom of page