top of page

Теодор Салпаров и Илия Петков: Надяваме се с новия треньор да се сработим и да покажем резултатиСъстезателите на мъжкия тим на Хебър Теодор Салпаров и Илия Петков коментираха специално от Варна пристигането на треньора Алберто Джулиани, отправиха пожелания към феновете на тигрите и споделиха очакванията си преди мача срещу Финландия с националния отбор на България.

"Една идея разочаровани сме, да стартираме турнира с тази загуба от Испания... Срещу Финландия обаче ще трябва да дадем всичко от себе си и да покажем на какво сме способни. Ако загубим, тогава вече става много сложно продължаването ни в турнира. Надявам се да съумеем да се съберем и да направим хубав мач - да се поздравим с победа", каза опитното либеро.


"Не е приятно да пропускаме началния етап на подготовката, тогава се случва най-вече сплотяването на колектива. Надявам се с новия треньор да се сработим и да покажем резултати бързо", заяви Петков.

"Като загубихме от Испания, няма как да станем първи, може да се срещнем с Турция. Има голяма вероятност да се видим с треньора, преди да се присъединим към подготовката. Работата, която свърши с националния отбор на Турция, класирането им за Лигата на нациите говори много. Спечелиха Златната лига, победиха два пъти Сърбия и Япония в контроли. За кратко време успя да направи добра химия там, играят един страхотен волейбол", добави Салпаров.

Смело напред!

bottom of page