top of page

Симон Хирш - Нямам търпение да видя феновете на Хебър, но този път, за да ме подкрепят.


Здравей, Симон! Добре дошъл в Хебър. Можеш ли да ни разкажеш как стана трансферът?

Всъщност поддържах връзка с Камило от време на време и когато играхме миналата година с Хебър, той ме попита какви са плановете ми за следващия сезон. Така че от този момент той винаги ми казваше, че ще бъда добре дошъл тук.


Как се чувстваш?

Чувствам се добре, благодаря. Отделих малко време за себе си и сега се подготвям за тази страхотна възможност.


Какво знаеш за Хебър и какви цели си си поставил?

Всъщност не знам много за Хебър, но нямам търпение да разбера повече.

Моите цели са ясни - искам да печеля всяка възможна точка и да израствам като личност, но никога да не губя усмивката си.

Какви са очакванията ти за сезона?

Имам големи надежди за този отбор! Очаквам много луди мачове и игри пред невероятната публика!


Какво знаеш за съотборниците ти? Знаем, че си работил с Камило преди.

Да, прави сте, работил съм с Камило, Мартин - неговия помощник-треньор и Виктор Йосифов през първата ми година в Серия А1 - Италия и това беше невероятно изживяване за мен. А другите момчета с радост ще поканя на вечеря, за да започнем да се опознаваме.


Предишният ти отбор VfB Friedrichshafen се изправи срещу Хебър в Шампионска лига. Тогава се получи добър мач, в който за съжаление ти не игра, но въпреки това беше в Пазарджик и видя нашата публика. Какво си помисли тогава?

Хаха да, хареса ми! Всъщност обичам, когато феновете се закачат с мен, а вашите фенове го направиха добре и без да съм в мача. Така че мога само да кажа, че нямам търпение да ги видя всички отново, но този път да ме подкрепят хаха.

Какво искаш да пожелаеш на феновете?

Мислех, че съм ви отговорил още с предпоследния въпрос. Но, разбира се, искам да им пожелая всичко най-добро и очаквам с нетърпение да ги опозная, да ги чуя как ни подкрепят и аплодират, когато печелим!

Comments


bottom of page