top of page

Николай Николов: Оставаме фаворити и пак ще спечелим титлата на България

Един от най-опитните и класни състезатели в състава на Хебър е убеден, че „тигрите“ отново ще спечелят златото

Волейболистите от мъжкия отбор на Хебър (Пазарджик) спечелиха приза за Отбор №1 на месец януари в традиционната анкета на Пресклуб България. Признанието на спортните журналисти идва след спечелването на Купа България 2023, което стана факт в края на януари в зала „Васил Левски“. Трофеят от този турнир е четвърти в клубната витрина на пазарджиклии.


"Тигрите", които триумфираха със златните медали в първенство през последните два сезона, имат пет загуби до момента и са на трето място във временното класиране 6 кръга преди края на редовния сезон.


Центърът Николай Николов, който е един от най-опитните в състава на Хебър, също смята, че отборът от Пазарджик остава основен фаворит за първото място в крайното класиране.


“Наградата за отбор на месеца е изключително важна за нас”, категоричен е централният блокировач.

"Умора винаги има, въпросът е как се справяме с нея. Не сме младежи, но това не си личи на игрището. Всички знаят какво трябва да се направи, за да се преодолее умората. Сега направихме първенството доста по-интересно, но оставаме фаворити и пак ще спечелим титлата", категоричен е Николай Николов.


По-рано през кампанията Хебър спечели Купата и Суперкупата на страната.


Ники Николов отговори и на въпроса дали е бил търсен от новия селекционер на националния отбор на България Пламен Константинов.


“Не съм говорил с Пламен Константинов! Той не ми е звънял. Аз също не съм му звънял”, категоричен бе Николай Николов.


Comments


bottom of page