top of page

Млади надежди от школата на Хебър с място в мъжкия отбор на шампионите

Иван Сарафов, Рангел Витеков и Ивайло Петров бяха на терена за победата над Пирин (Разлог) с 3:0.


При вчерашната победа на Хебър (Пазарджик) над Пирин (Разлог) с 3:0 гейма, три момчета от втория отбор и школата бяха в състава за мача, след като цяла седмица се готвиха с първия отбор. Място в мъжкия отбор на шампионите намериха Иван Сарафов – диагонал, Рангел Витеков – разпределител и Ивайло Петров – посрещач. Тримата са основни играчи на състава до 20 години, който спечели група В на шампионата за тази възраст и продължава напред борбата за класиране на Държавни финали за тази възраст.

От ръководството на клуба пожелаха на младите си надежди да продължават с усърдната работа, като изразиха увереност, че тя ще ги направи неизменна част от състава на "тигрите" в бъдеще.


„Имаме доста качество, както във втория отбор, така и в цялата школа. Работи се и ни трябва още малко време и търпение, за да започнем да ги внедряваме устойчиво в първия състав. Това е процес, който съм сигурен че ще извървим успешно и скоро ще се радваме на продукти от нашата школа“, коментира президентът на ВК Хебър Александър Иванов.

Komentáře


bottom of page