top of page

Камило Плачи: Вярвам, че Хебър има качества да се върне в серията

Надявам се да стигнем до пети решителен двубой за титлата, коментира треньорът на Хебър

Волейболистите на Хебър не успяха да изравнят резултата във финалния плейоф с Нефтохимик и изостават с 0:2 . В серията се играе до три победи. Следващият мач е на 29 април в Пазарджик, а евентуален успех ще върне Хебър в играта и ще се играе четвърти двубой, който е на 30 април. При достигане до пети сблъсък, той ще се играе на 2 май в Бургас.


Старши треньорът на Хебър Камило Плачи говори след срещата:


“Мачът не бе както вчера. Не поддържахме нивото, за да победим. Бяхме в по-трудна и сложна ситуацията. Вярвам, че отборът има качества да се върне в тази серия. Имаме два мача в Пазарджик в събота и неделя, които са в нашата зала. Надявам да направим така, че да се върнем в Бургас за решителния пет двубой.


За натрупаната умора и дали тя повлия Камило Плачи каза: "Нефтохимик също игра петгейма вчера. Така, че умора имаше и при тях. Но те играха по-добре в тази среща.”


Относно домакинството и неговото влияние треньорът на Хебър коментира: "Мисля че не е толкова важно къде се играят мачовете защото в тази серия много отбори победиха като гости по важно е как играе отбора."


Comments


bottom of page