top of page

Добри Димитров: Мотивирани сме да приключим по най-добрия начин, ще станем шампиони!

Феновете създават невероятна атмосфера, призовавам ги да са с нас, защото много ни помагат, коментира разпределителят на Хебър


Мъжкият отбор на Хебър (Пазарджик) заминава за Стара Загора, където ще гостува на Берое 2016, в мач от 21-ви кръг efbet Супер Волей. Двубоят е на 25 март, от 18:00 часа в зала „Иван Вазов“.

Разпределителят на шампионите Добромир Димитров говори за очакванията си за предстоящите два мача до края на полусезона, както и за плейофната фаза в елита.


Предстоят два мача до края на редовния сезон. Тимът заминава за Стара Загора. Твоите очаквания?

Очакванията ми са за победа. Мотивирани сме да приключим полусезона по най-добрия начин. Надявам се, че ще успеем, с оглед и на тренировките, които правим. Надявам се да излезем победители и от двата мача.


Как са нещата в отбора, всичко наред ли е?

Мисля че да. Има леки здравословни проблеми, както при всички отбори. Успяваме да се справим. Надявам се момчетата да са в добра кондиция за предстоящите двубои.


След по-малко от две седмици предстоят плейофи. Твоите очаквания?

Очаквам отборите в плейофната фаза да са с по-различно лице. Залогът е доста по голям. Всеки ще даде максимума от себе си. Предполагам, че ще станем свидетели на хубав волейбол.


Имате да си връщате на някои от отборите. Ще стане ли Хебър шампион тази година?

Сигурен съм в това нещо. Смятам, че имаме силите да го направим. Има „захапка“ между отборите и това е доста мотивиращо за състезателите и за феновете. Мисля, че ще бъде много интересна плейофна серия.


Спомена феновете. Те са движеща сила за Хебър. Какво искаш да им кажеш?

Надявам се да са с нас. Да ни подкрепят, както досега. Призовавам ги да са на всички мачове редом до нас, защото много ни помагат. Правят атмосферата в залата невероятна. Надявам се най-вече да успеем да запалим все повече деца, които да се включат в нашите редици.


Kommentare


bottom of page