top of page

Волейболистите на Хебър U14 стартират на Държавните финали в Етрополе

Младите „тигри“ са поредната селекция на ВК Хебър, която ще играе в спора за титлата.

Малките волейболисти на Хебър за момчета под 14 години са поредната селекция на клуба, която през този сезон е сред най-добрите тимове на България. Съставът, воден от Александър Петков и Стилиян Дончев, стартира от 19 юни своето участие във финалите на Държавното първенство.В спора за титлата в тази възраст участват 18 отбора. Те са разделени в три групи по шест тима, които са в Етрополе, Разлог и Смолян. В груповата фаза се играе всеки срещу всеки. Първите два от класирането на всеки поток продължават във финална шестица – Супер финал.

Младите „тигри“ са в предварителна група А в Етрополе. Съперници са им домакините от Етрополе, Локомотив (Червен бряг), Черно Море (Варна), Царево и ВАСК (София).

Нашите момчета започват с двубой срещу Черно море (Варна), който е на 19 юни от 10:30 часа. В същия ден следобед те се изправят срещу ВАСК от 15:30 ч. На следващия ден, 20 юни, следват две нови срещи. От 11:30 часа играят с Етрополе, а от 16:30 срещат Локомотив (Червен бряг). Хебър завършва груповата фаза с мач срещу Царево на 21 юни от 09:30 часа

Успех на нашите представители!


Смело напред!


Comments


bottom of page