top of page

Благодарим ви за незабравимите спомени!

Всичко това постигнахме заедно с вас - нашето семейство, изразяват признателност от клуба към своите поддръжници

Мъжкият отбор на Хебър завърши с два спечелени приза през изминалия сезон 2022/23.


Представяме ви свеобразна ретроспекция на завършилата състезателна година:

Волейболистите на Пазарджик започнаха сезона със Суперкупата на страната.

След това продължиха уверено напред в родния шампионат, като вдигнаха и Купа България.


През това време за втори пореден сезон влязоха в групите на Шампионска лига.И бяха сред Топ 10 на най-посещаваните отбори в най-престижния европейски турнир.


Отбелязаха поредица от социални дейности, като показаха за пореден път съпричаността си към местната общественост в Пазарджик.

„Тигрите“ не успяха за отбележат златен требъл за втора поредна година, като шампионската титла им се изплъзна в зрелищен и емоционален финален плейоф, който прикова общественото внимание. Епичният сблъсък с Нефтохимик препълни залите до краен предел и ще се помни дълго време от приятелите на волейбола.


От ВК Хебър изразяват признателност към своите поддръжници, които бяха неизменно до тима през целия сезон и не спираха за засвидетелстват своята подкрепа. В емоционален пост от клуба им благодарят, като заявяват, че постигнатите резултати са благодарение на всеобщите усилия. За ВК Хебър отбор и публика са като едно семейство и се надяват това успешно взаимодействие да продължи и за в бъдеще.


„Не успяхме да завършим сезона подобаващо, но заедно имахме хубави, емоционални и специални моменти! Спечелихме Суперкупата, Купа България и извоювахме отново влизане в групите на Шампионска лига!

Всичко това постигнахме заедно с вас - нашето семейство! Успяхме да влезем в ТОП 10 на най-посещаваните отбори в 🇪Шампионска лига и сме едноличен лидер по посещения в 🇧🇬 България. И всичко това благодарение на вас!


Посетихме и много училища, присъствахме на открити уроци, тренировки на деца, защото за нас е важно да сме заедно до хората на Пазарджик и винаги ще сме!

Благодарим ви за незабравимите спомени през изминалия сезон!

Очакваме ви и през новия!

bottom of page