top of page

Безкомпромисен Хебър е на финал за Суперкупата

"Тигрите" ще защитават Трофея от изминалия сезон

Хебър победи, категоричноДея спорт с 3:0 (25:18, 25:19, 25:20) в първия полуфинал от новия формат на турнира за Суперкупата на България, който се провежда в зала "Младост" в Бургас.


Така тимът ни ще излезе за защита на Трофея от изминалия сезон. Общо "тигрите" ще се борят за четвърта Суперкупа в клубната история. На финала съставът ни ще се изправи срещу Левски София, който отстрани Нефтохимик с 3:0 в другия полуфинал.


Спорът за Трофея е на 15 октомври от 19,30 часа.

Традиционно волейболистите ни се чувстраха като у дома си в Бургас, като отново получиха подкрепата на своите привърженици. Близо стотина подръжници бяха на трибуните в спортното съоръжение за да ги подкрепят. Очаква се за финалният двубой те да са много повече и да дерагтгърло за своите любимци.Хебър излезе в пълен състав и в пълна готовност за класиране на финал. Имаше водеща роля през по-голямата част от мача и бе по-добър на повечето елементи в играта.


Домакините оказваха съпротива само в вачалото, след което "тигрите" правеха разлика и взеха и трите гейма безпрепятствено. Основното им оръжие бе силния сервис, който потръгна добре в мача. Блокадата също бе работеща. Стабилното посрещане позволи на разпределителят Микеле Баранович да действа разнообразно и да разиграе всички свои състезатели.


Реализатор за победата на Хебър бе Розалин Пенчев с 15 точки. Джулио Саби добави 14 точки ( 3 аса, 1 блок).


Благодарим на феновете, които бяха в спортната зала! Очакваме ви и утре!


Смело напред!

Comments


bottom of page