top of page

Александър Иванов: Търсим партньори и спонсори

Ще направим всичко възможно да задържим нивото, коментира президентът на ВК Хебър


Хебър отстъпи като гост на Монтана с 2:3, в мач от пети кръг на ефбет Супер Волей. С това волейболистите ни отбелязаха първа загуба в шампионата. Президентът на клуба Александър Иванов говори след мача, като внесе повече яснота за моментното състояние на тима .

"Поздравления за успеха на Монтана. Искам да използвам и момента да честитя два хубави повода във ВК Хебър, на двама човека от нашия щаб. Те станаха бащи на две прекрасни момиченца - това са кондиционния треньор Велчо Соколов и помощник-треньора Николай Касабов. Да са им живи и здрави!

От началото всичко бе под контрол, но след това изпаднахме в това трудно положение. Има напрежение в последните две седмици. Не се сърдя на момчетата за този мач с оглед на последните събития. Гледаме напред. Имаме много неща да решаваме, не само волейболно, но и организационно. За да успеем да задържим тази селекция, трябва финансиране.

Проведохме срещи с новия кмет и представители на Общината. Работим в посока заедно да намерим решение. Виждаме, че Общината няма да може да заделя средства, каквито постъпваха досега. Ще работим да намираме външни партньори и спонсори. Но подкрепата на Община Падарджик е ключова и надявам се да намерим заедно решение.От утре започваме разговори. Смятам, че въпреки всичко нещата не са толкова песимистични.

От 7 години градим нещо. Затова ще направим всичко възможно да задържим нивото. Каквото зависи от нас като ръководство ще го свършим. Ние сме в деликатна ситуация и заради това, че времето за справяне със създалата се ситуация е малко. Ще видим с какъв състав ще се качим в самолета за Полша да гостуването на Заверче от Купата на ЦЕВ.

Предстоят разговори с играчите.Истината е, че трябва да приемаме нещата по-филосфски Ще се справяме с каквото можем. В заключение искам да кажа, че преговаряйки със спонсори, на тях им е необходима и гаранция за финансова помощ и от Общината. Последните две седмици бяха дълги, но съм уверен, че това което сме изградили, ще бъде фактор за дълги сезони напред."


Смело напред!

Comments


bottom of page