top of page

Александър Иванов: Имаме принципна договорка с Камило Плачи за още 1 година

Няма напрежение между Плачи и Алексиев, коментира президентът на ВК Хебър


Волейболистите от мъжкия отбор на Хебър (Пазарджик) спечелиха приза за Отбор №1 на месец януари в традиционната анкета на Пресклуб България. Признанието на спортните журналисти идва след спечелването на Купа България 2023, което стана факт в края на януари в зала „Васил Левски“. Трофеят от този турнир е четвърти в клубната витрина на пазарджиклии.Президентът на Хебър Александър Иванов коментира ситуацията около старши треньора Камило Плачи и евентуалните предложения за национален селекционер.

„Истина е, че Камило Плачи има предложение от 3-4 държави за национален селекционер. Но ние имаме принципна договорка с него за още една година да води Хебър. А това в Пазарджик си е равносилно на стискане на ръцете."


„Не можем да го спрем, ако реши да поеме национален тим. Но съвместяването на двата поста е доста трудоемко. Не е в нашите приоритети и визия за тима. Ще видим какво ще се стане.“Александър Иванов отхвърли твърденията, че има неразбирателство между старши треньора на шампионите Камило Плачи и един от най-опитните в състава Тодор Алексиев.

„Момчетата могат да потвърдят, че винаги някой не играе в даден мач. Няма напрежение между Плачи и Алексиев. На игрището става това, което иска треньорът.”

Comments


bottom of page