top of page

Алберто Джулиани: Първият мач от шампионата винаги е много важен

Винаги е хубаво да тръгнеш добре в самото начало, коментира старши треньорът Алберто Джулиани

Хебър започва с гостуване на Берое 2016 (Стара Загора) в мач от първи кръг на ефбет Супер Волей. Двубоят е на 20 октомври (петък) от 19:30 часа в зала „Иван Вазов“. Той е телевизионен и ще бъде предаван пряко по Макс спорт 2.

Нашият отбор излиза мотивиран за успешен старт в първенството и първи 3 точки в своя актив. Волейболистите ни вече изиграха няколко контроли с Берое 2016, като спечелиха първите два спаринга, а след това се наложиха над беройци и в приятелския турнир за „Купа Стара Загора“, в който вдигнаха предсезонния Трофей.


"Първият мач от първенството винаги е много важен, защото винаги е хубаво да тръгнеш добре от самото начало. Ден след ден отборът ни надгражда, играе по-добър волейбол - това е и целта ни. Всяка седмица проверяваме докъде сме стигнали. Мисля, че всичко върви по план. Чувствам се много добре с момчетата, знам, че те дават 100 % на тренировки. Смятам, че този мач ще се развие положително за нас. Момчетата са играли много контроли срещу този отбор, познават много добре противника. Ще видим какво ще се случи", заяви старши треньорът Алберто Джулиани преди първия мач от шампионата.


Смело напред!

Комментарии


bottom of page