top of page

Алберто Джулиани: Готов съм да работим на високо ниво

Новият треньор на мъжкия ни отбор Алберто Джулиани посети Пазарджик.


Италианският специалист пристигна в града, за да се срещне с ръководството на клуба и кмета на Пазарджик. Джулиани посети и залата на "тигрите", където се запозна с условията и даде интервю за сайта на ВК Хебър.

Добре дошли в Пазарджик. Как се чувствате?

Чувствам се добре в Пазарджик. Всички говорят само хубави неща за града, за клуба за залата. Чувствам се горд и щастлив, че ще бъда треньор тук за следващия сезон.


Успяхте да се запознаете с базата на отбора и с част от ръководството – какви са вашите първи впечатления?

Първите ми впечатления са, че клуба има много добра организация. Има, някои детайли, по които да работим да се подобряват, но всичко е наред. Готови сме да работим на високо ниво.


Вашите очаквания за сезона?

Нямам очаквания за сезона. Моята работа е на принципа – работи добре всеки ден. Когато един отбор работи добре и с максимална сила всеки ден, резултатите са правилни.

Бе изтеглен жребия за Купата на ЦЕВ, където съперник се очаква да бъде полския Заверче. Какав е вашия коментар?


Тимът на Заверче е един от фаворитите за спечелване на Купата на ЦЕВ. Предстои ни много труден сблъсък. Но вие познавате спорта – никога не е невъзможно.Предполагаме, че сте чували за нашите фенове, какво искате да им пожелаете?

Сега залата е празна. Нямам търпение да видя всички фенове в пълната зала. Да играят с нас и да ни помагат да спечелим срещу нашите опоненти!


Смело напред!

bottom of page